Onze siropen zijn bereid met de beste ingrediƫnten: vers geperst citroen- en gembersap en kaneelstokjes. En een hele grote dosis liefde en heel veel passie. Vandaag besteld en morgen in huis. Gratis verzending!

DISCLAIMER

 

Op het gebruik van deze website (www.delimonademeisjes.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

 

De Limonade Meisjes streven ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staan de Limonade Meisjes niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De Limonade Meisjes aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen de Limonade Meisjes en de gebruiker van de website ontstaan.

E-MAIL


De Limonade Meisjes garanderen niet dat aan hen gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met de Limonade Meisjes te corresponderen, accepteert u dit risico.