Onze siropen zijn bereid met de beste ingrediƫnten: vers geperst citroen- en gembersap en kaneelstokjes. En een hele grote dosis liefde en heel veel passie. Vandaag besteld en morgen in huis. Gratis verzending!

HOE HET ALLEMAAL BEGON . . 

 

Via deze weg stel ik mezelf en mijn Limonade Meisjes graag voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik likeurtjes - likorettes - van natuurlijke ingrediënten zoals aardbei, citroen, drop, gember, kaneel en sinaasappel onder de naam Likeurmeisjes.

 

Daarnaast maak ik Italiaanse likeuren - Limoncello Sorrentino en Arancello Siciliano - onder de naam Monella Liquori. Sinds enige tijd ben ik begonnen met het maken van siropen en dat heeft geresulteerd in de Limonade Meisjes. Ook heb ik een zeer smakelijk advocaatje, schandalig lekker volgens sommigen, ontwikkeld onder de naam Roosje's Advocaatje.

 

Onderaan de pagina's vind je de links naar de websites van deze overheerlijke, fijne, frisse, (zwak)alcoholische dranken! Vooralsnog maak ik drie smaken siroop: citroen, gember en kaneel siroop.  In de toekomst komen er meerdere smaken bij; allemaal van verse ingrediënten natuurlijk!

 

DRINK ADVIES

 

Siropen zijn ontzettend leuk om te maken en lekker om te drinken.  Eigenlijk houdt iedereen wel van siropen. Je kunt ze aanlengen met plat of bruisend water. De siroop is ook heerlijk over een bolletje ijs te schenken of door een smoothie te mengen of een kom naturel yoghurt mee op smaak te brengen.

 

Je hebt eindeloos veel mogelijkheden met onze dorstlessende, smakelijke siropen van verse ingrediënten! Graag de fles siroop kantelen, niet schudden, voor elk gebruik.

 

Vooral bij de gembersiroop zakt er residu naar de onderkant van de fles;  vanzelfsprekend wil je zoveel mogelijk gember smaak in je glas, vandaar het advies om de fles te kantelen/op de kop te houden, net zolang de sappen met elkaar mengen opdat alle smaak in je glas terecht komt en je optimaal kunt genieten van je glas frisdrank!

 

DE LIMONADE MEISJES BETOVEREN!

 

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webshop. Laat je betoveren door mijn dranken en geniet er met volle teugen van!

 

Petra de Koning van de Limonade Meisjes