Onze siropen zijn bereid met de beste ingrediƫnten: vers geperst citroen- en gembersap en kaneelstokjes. En een hele grote dosis liefde en heel veel passie. Vandaag besteld en morgen in huis. Gratis verzending!

VERZENDING

 

De siropen van de Limonade Meisjes zijn heerlijke dranken die je lekker zelf kunt drinken of cadeau kunt geven aan iemand die van natuurlijke en smakelijke frisdranken houdt. Onze siropen dienen te worden aangelengd met plat of bruisend water; de hoeveelheid en de eventuele bubbeltjes zijn naar gelang jouw smaak natuurlijk! 

 

Jouw  bestelling versturen we, afhankelijk van het tijdstip, dezelfde dag en anders de volgende werkdag.  Ook voor last minute bestellingen kan je dus terecht bij de Limonade Meisjes.  Mocht je je flessen als geschenk willen versturen naar een ander adres, bijvoorbeeld naar een jarige of gewoon naar iemand die je wilt verrassen, dan is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. Je kan je pakket naar elk adres in Nederland verzenden; de verzendkosten zijn inbegrepen in de prijzen.

 

Al onze siropen zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt; eigenlijk voor iedereen die van citroen, gember of kaneel houdt. De flessen zijn per 3 stuks of per veelvoud van 3 stuks verkrijgbaar. Je kan 3 dezelfde smaken bestellen, maar ook 3 verschillende smaken. Voor ieder wat wils; zo heb je van alle smaken in huis!